heartbeat

Monday, October 29, 2012

Allah knows better

Allah knows better.

Never ever failed to trust Allah.

Thursday, October 25, 2012

Salam Aidiladha 1433H

Salam Aidiladha buat semua umat Islam.

Semoga kita menghayati erti pengorbanan yang sebenar-benarnya dalam kehidupan kita.

Besar ertinya perngorbanan ni. Jangan lah kita mengambil sikap sambil lewa tanpa menghayati erti disebaliknya.
Terlalu besar maknanya untuk kita huraikan kerana bagi mereka yang melaluinya dapat mengetahui dan memahaminya.

Semoga semua pengorbanan yang kita lakukan mendapat pertolongan dari Allah SWT. Insya Allah.

Tuesday, October 23, 2012

Nak mengajar pulak.. Ape korang nak belajar?

Assalamualaikum...


Haish... Tetibe mood nak menjadi cikgu la pulak.. Haaaa.. Ape kata saya menjadi cikgu? Ade sesapa nak belajar tak? Pasal ape-ape dalam blog ni ke? Ade ke?

Cer citer.. Cer citer ape nak korang nak belajar? Nanti saya ajar kamu.. Chewah.. Ok gak kan, sharing knowledge nak buat itu dan ini... Sesambil itu, akan ku fikirkan apa lagi yang boleh share dalam blog ini...

Mari menjana fikiran untuk berkongsi ilmu dengan kamu semua......


Thursday, October 18, 2012

Duhai Hati

Assalamualaikum..

Amboi.. Mood betul-betul ke laut dalamlah. Nak menulis dalam blog ni sangat la malas tahap gaban.. Tah apesal..

Punyalah banyak idea tapi disebabkan mood tak sampai-sampai, maka bersaranglah idea itu dalam draft..

Nak kena jumpa bomoh ujan ni, bagi buang penyakit! Huh!! LOL

Oklah, semoga mood menulis sampai cepat ye.. Majulah idea majulah mood rajin sekali..

Wednesday, October 17, 2012

Lama tak jumpa

Assalamualaikum...

Lama tak bersiaran seyh... Adoi..mood ke laut la pulak.. Adoi.. Sangat tak konsisten kan... Nak kene brain wash ni...

Kemana moodku lari? Entahnya.. Tetibe mood tak de je nak menulis mencoret bagai.. Hurm.... Mood malas ni sangat buruk padahnya kan.. Haissshh... Kene ubah ni yeop.. Ubah ye...

Oklah, lepas ni kene rajin update entry ye... Promise.. Takmo malas-malas lagi ye... Haiiip... Babab nanti...